Varmt välkomna till Borgeby Fältdagar den 29 juni - 1 juli 2021!

 

Öppettider alla tre mässdagarna 10-16

Under årets mässdagar visas endast Gropen och demoodlingarna upp. Platserna är begränsade och förköpsbiljetter finns online efter den 3 maj.

 


2021-03-11

DET ÄR MED TUNGT HJÄRTA vi vill meddela er att Borgeby Fältdagar inte kommer kunna genomföras som planerat 2021.Vi har trott och hoppats i elva månader att pandemin skulle lätta sitt grepp om oss, vaccinationerna skulle hålla sitt utlovade tempo och att publikrestriktionerna för ett evenemang som vårt skulle hävas.

I Folkhälsomyndighetens senaste remissyttrande är publiktaket på utomhusevenemang efter den 11 april mellan 100 och 600 personer - ett helt orimligt mått att arrangera ett fullskaligt Borgeby Fältdagar på. Några tusen besökare om dagen var vår förhoppning när vi införde tre mässdagar för årets arrangemang.

MEN! Det finns en plan B. Vi vet att kunskapstörsten och affärsbehovet inte håller paus, så vi kommer arrangera ett antal olika genomförbara fältdagar under försommaren, sommaren och hösten. Fysiskt i fält och digitalt via vår hemsida. Håll utkik så kommer det mer om detta den närmsta tiden.

VI VILL OCKSÅ RIKTA VÅRT VARMASTE TACK! Till er som ständigt tror och hoppas med oss. Er energi betyder allt för oss!

#borgebyfältdagar2021 #vigördetifält


 

2021-02-11 Just nu fortsätter planeringen mot sommarens mässa på vanligt sätt, men vi håller tät kontakt med myndigheter och reglerar för ett smittsäkert event 2021.

Om läget förändras läget håller vi utställare uppdaterade via e-post, och besökare via sociala medier och hemsida.

 

Följ oss gärna i våra Sociala kanaler Instagram och Facebook för kontinuerlig uppdatering på hur mässan växer fram - året runt.

Borgeby Fältdagar är lantbruksmässan i fält. Jordnära, fackmässa med tydlig inriktning på den professionella lantbrukaren. Mötesplatsen för alla som har lantbruk som främsta intresse och sysselsättning.

Mässan erbjuder en lyckad och unik kombination av utställande företag för lantbruk och trädgård, demoodlingar och Gropen, praktiska maskindemonstrationer och seminarier.

 

 

Stämningshöjare i traktorn? Kolla in vår gemensamma spotifylista. Du hittar den här>>>

 

Välkommen åter!

hälsar vi på HIR Skåne AB