Pressmeddelande 2016-04-08

Borgeby Fältdagar och Lantmännen Maskin i fortsatt samarbete

Det fleråriga samarbetet där mässarrangören av lantbruksmässan i fält får tillgång till en traktor från Lantmännen Maskin fortsätter. I år blev det en Fendt 313 Vario S4 med lastare.

Nöjda samarbetspartners med årets traktor, fr. vänster: Joakim Olsson, Borgeby Fältdagar, Ingvar Andersson, Lantmännen maskin och Andreas Mårtensson, Borgeby Fältdagar.

Nöjda samarbetspartners med årets traktor, fr. vänster: Joakim Olsson, Borgeby Fältdagar, Ingvar Andersson, Lantmännen maskin och Andreas Mårtensson, Borgeby Fältdagar.

Traktorn används i det dagliga arbetet på mässfältet, till allt från odlingar i småparceller till förberdelser i de stora demonstrationsytorna.

- Traktorn går att använda till alla typer av arbeten hos oss och med Fendts välkända Vario transmission går arbetet som en dans, berättar odlingsansvarig Joakim Olsson, Borgeby Fältdagar.

Lantmännen Maskin är också nöjda med samarbetet.

- Borgeby Fältdagar är en mycket viktig mässa för oss och vi uppskattar verkligen samarbetet. Fendt 313 Vario S4 är ny på marknaden och ersätter 400-serien. Serien har tagits emot mycket positivt och vi tycker självklart det är roligt att även Fältdagarna uppskattar traktorn, säger Ingvar Andersson, brand manager Fendt på Lantmännen Maskin.

För mer information, kontakta
Joakim Olsson, Borgeby Fältdagar, tel. +46(0)10-476 22 13
E-post: joakim.olsson@hushallningssallkskapet.se 

 

Borgeby Fältdagar i Skåne, 29-30 juni 2016
Lantbruksmässan i fält startade 1999 och idag en naturlig mötesplats för professionella lantbrukare. Huvudarrangör är HIR Skåne. Varje år möts över 350 svenska och internationella utställare och cirka 20 000 besökare. Medarrangörer är Hushållningssällskapet Skåne, Lantmännen, LRF Media, Sparbanken Skåne, Väderstad och Yara.