Pressmeddelande, Borgeby 31 mars 2017

Borgeby Fältdagar tar hjälp av finländare

På bilden syns Andreas Mårtensson, Borgeby Fältdagar, (vänster) Joakim Olsson, Borgeby Fältdagar (mitten) och Martin Persson, Lantmännen Maskin (höger) när traktorn kom till Borgeby-fältet.

Lantmännen Maskin är en av medarrangörerna till den populära lantbruksmässan i fält. I år har Borgeby Fältdagar fått hjälp av en ny ”finsk medarbetare”, med andra ord en Valtra N124.

- I takt med att mässan växer blir det fler och fler uppgifter som måste utföras snabbt och effektivt. Därför känns det extra bra att vi har en sådan mångsidig och pålitlig traktor som vi kan ta hjälp av varje dag. N124 är en traktor som är enkel att förstå och köra. Det passar oss utmärkt eftersom vi är flera olika förare av traktorn, säger Andreas Mårtensson.

- Borgeby Fältdagar är en mycket viktig mässa för oss och vi ser det som en stor förmån att få vara en del av mässans utveckling, menar Björn Nordgaard, Lantmännen Maskin. Det känns extra roligt att en traktor från marknadsledande Valtra i år kan utgöra ett uppskattat verktyg för Borgeby Fältdagar.

För mer information, kontakta
Andreas Mårtensson, mässanasvarig Borgeby Fältdagar
tel. 0708-161012
e-post: andreas.martensson@hushallningssallskapet.se


Borgeby Fältdagar i Skåne, 28-29 juni 2017
Lantbruksmässan i fält startade 1999 och idag en naturlig mötesplats för professionella lantbrukare. Huvudarrangör är HIR Skåne. Varje år möts över 380 svenska och internationella utställare och drygt 20 000 besökare. Medarrangörer är Hushållningssällskapet Skåne, Lantmännen, LRF Media, Sparbanken Skåne, Väderstad och Yara.