Vill du arbeta med Norra Europas ledande lantbruksmässa i fält?

Borgeby Fältdagars arbetsgrupp består idag av fyra heltidstjänster, vi behöver nu förstärka med ytterligare en medarbetare på 100%

 

Projektledare Borgeby Fältdagar sökes

Vi söker dig som är självgående, engagerad, driven och har en stor social kompetens. Du ska ha teoretiska och praktiska kunskaper i det moderna lantbruket och inte vara rädd för att omvandla ide till praktik. Vi sätter stor vikt vid att du kan arbeta i team och tar ett stort eget ansvar. Som mässarrangör arbetar vi hela tiden med att förnya och ligga i framkant för att kunna erbjuda det utställare och besökare vill ha.

Arbetsuppgifterna består av att driva mässans årliga tema, kontakt med utställare, leverantörsfrågor och en del praktiskt fältarbete kan förekomma. Vår högsäsong är ifrån Mars till Juli.

Vi ser gärna att du är agronom, lantmästare eller har motsvarande utbildning.

Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor i Borgeby. Tjänsten kommer innefatta en mindre mängd resor.

Vi tillämpar sex månaders provanställning.

 

Vill du veta mer om oss www.borgebyfaltdagar.se eller www.hirskåne.se eller kontakta Andreas Mårtensson 0708-161012.

Facklig kontaktperson är Cecilia Hagberg, 010-476 22 22.

Välkommen med din ansökan senast den 20 november till

andreas.martensson@hushallningssallskapet.se Rekrytering kommer ske löpande så vänta inte med din ansökan. HIR Skåne AB, Borgeby Slottsväg 11, 237 91 Bjärred.

 

Borgeby Fältdagar är en årlig återkommande lantbruksmässa i fält. Mässan började som en lokal fältvandring för 20 år sedan och har nu vuxit till att bli en av norra Europas största lantbruksmässa i fält med över 440 utställare och 20000 besökare. Borgeby fältdagar startades av HIR Skåne AB som är ett ledande konsultföretag inom lantbruk och trädgård. Vår affärsidé är att optimera lantbrukarnas produktion genom personlig rådgivning och att vara en kunskapsorganisation som utvecklar svenskt lantbruk. Vi har både djup sakkunskap och omfattande praktisk erfarenhet. Vår rådgivning är oberoende och fri från kommersiella intressen. 
Hushållningssällskapet Skåne äger företaget till 60 % och 40 % ägs av personalen. Vi är för närvarande 70 anställda och företaget omsätter cirka 60 miljoner kronor.