SÖK HÄR:

https://www.jobbet.se/pagaende-rekryteringar/hir-skane-ab/faltforsokstekniker-borgeby-faltdagar/ckqwblod237uz07360m6h3wcx

 

Fältförsökstekniker, Borgeby Fältdagar

 

Vi söker dig som är självgående, engagerad, driven och kan ta ett stort ansvar för arbetet med demonstrationsodlingar på Borgeby Fältdagar. Du ska ha teoretiska och praktiska kunskaper i det moderna lantbruket och inte vara rädd för att omvandla idé till praktik. Vi sätter stor vikt vid att du kan arbeta i team och ta ett stort eget ansvar. Som mässarrangör arbetar vi hela tiden med att förnya och ligga i framkant för att kunna förmedla kunskap på mässan.

Arbetsuppgifterna består av att ha daglig skötsel av HIR Skånes och utställande företags demoparceller och skötsel av mässområdet. Tillsammans med den fältansvarige utvecklar du och sköter demonstrationsodlingarna som ligger till grund för mässan. Vi sätter stor vikt vid praktiska och teoretiska kunskaper inom växtodling och erfarenhet av fältförsök och service och underhållsarbete är meriterande.

Vi ser gärna att du är utbildad inom den agrara sektorn och har några års erfarenhet av praktiskt arbete. Sprutcertifikat och B körkort är krav samt att du talar och skriver bra svenska och engelska.

Tjänstgöringsgraden kan anpassas efter den sökandes önskemål. Placering är på vårt kontor i Borgeby.

Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Vill du veta mer om oss, läs på www.borgebyfaltdagar.se eller www.hirskane.se eller kontakta Andreas Mårtensson, tel. 0708-161012.

Facklig kontaktperson är Bengt Jönsson, tel. 010-476 22 20.

Välkommen med din ansökan senast den 11 augusti. Rekrytering kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan.