Biljetter Borgeby Fältdagar 2021

HÄR finns biljetterna till Borgeby Fältdagar 2021

Onsdag den 30 juni 9.00-17.00

Torsdag den 1 juli 9.00-17.00

I år kommer vi behöva bergänsa antalet besökare per dag. Därför kommer inga tvådagarsbiljetter att säljas och inga biljetter säljas i våra kassor. All biljetthantering kommer ske digitalt och scannas i våra kassor. Det går bra att köpa biljetter online helt fram till mässdagen eller under pågpende mässdag - men bara tills maxantalet uppnåtts. I skrivande stund är inte maxantalet per dag beslutat men 500 biljetter per dag har släppts som start. I år behöver även barn köpa biljett eftersom de måste räknas med i maxantalet besökare. SKulle mässan tvingas ställa in ordnar biljettleverantören Ticketmaster med full återbetalning.

För köp till grupper över 10 personer utgår 15% rabatt och de beställs via Stina Jönsson. KLICKA HÄR för e-post.

 

Varmt välkomna!